Robottiruohonleikkurit

Eikö nurmikon leikkaaminen ole mielipuuhaasi? Enää sinun ei tarvitse hikoilla nurmikon hoidon kanssa, sillä kätevä robottiruohonleikkuri työskentelee väsymättä ja sinä voit käyttää aikasi ja energiasi johonkin mieluisampaan. Robottiruohonleikkuri kuluttaa vain maltillisesti sähköä, joten sen käyttö on taloudellista ja ympäristöä kunnioittavaa. Robotti toimii myös epätasaisella alustalla – pihasi ei siis tarvitse olla tenniskenttämäisen tasainen ja vailla istutuksia: leikkuri osaa ajaa myös kaltevaa alustaa ja leikkuukorkeutta voidaan säätää puutarhan maanmuotojen ja nurmikon pituuden mukaisesti. Leikkuuosien leveyden ansiosta piha tulee ajeltua nopeasti. Kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat robottiruohonleikkurit näet tältä sivulta.

 

LANDROID ROBOTTIRUOHONLEIKKURI L II 2000 U2 ›

Worx Landroid L II 2000 U2 on yhtä kuin täydellisen siistitty, jopa 2000 neliön kokoinen nurmikko. Hyvää jälkeä on mahdollista saada aikaan olematta leikkurin kanssa samassa tilassa, sillä Landroidissa on Wi-fi lähetin, jonka avulla laitetta voi ohjata mistä ja milloin tahansa. Tässä sarjansa massiivisimmassa mallissa on hurja 2.9 Ah LION akku, joka pitää leikkurin pyörimässä kunnes nurmikossa ei ole enää mitään leikattavaa. Automaattinen latausjärjestelmä ei vaivaa käyttäjäänsä akun loppuessakaan, koska laite siirtyy itsenäisesti latausalueelle ja lataa akkunsa nopeasti täyteen. Nosto- ja kallistusanturit ovat L II 2000:n turvallisuustoimintoja, jotka huolehtivat samalla tehokkuudesta. Terät ovat aina oikeassa kohdassa nurmikkoon nähden, vaikka tiellä olisi kumpuja tai arvaamattomia möykkyjä.
Tuotteen lisätiedot

L II 2000:n laajan 2000 neliön toimintamatkan ansiosta se riittää useimmille pihoille ja nurmikoille. Landroidin pystyy ajamaan puolessatoista tunnissa ison nurmikon ja lataamaan itsensä täyteen parissa tunnissa. Landroidin kohdalla ei ole väliä koska sitä käyttää, koska se on niin hiljainen, että enää ei tarvitse kysyä naapureilta lupaa ruohonleikkaukseen. 57 desibelin taso vastaa normaalia keskustelua ja eli se mahdollistaa rentouttavan ajanviettämisen pihalla samaan aikaan, kun Landroid hoitaa nurmikon kuntoon.

paalta_u2_550

Ympäristöystävällisyys on aina ollut Worxille tärkeää. Bensakäyttöinen ruohonleikkuri vastaa Yhdysvaltain ympäristöomaisten EPA:n mukaan jopa 11 auton päästöjä. Sähkökäyttöinen L II 2000 U2 on täysin päästötön leikatessaan ja sen kestävä akkuteknologia säästää luontoa ja vähentää uusien osien tai huollon tarvetta. Landroidin ruohonleikkurit tunnetaan siitä, että ne luottavat bioleikkuun tekniikkaan, jonka avulla ruoho saadaan leikattu käytännölliseksi hakkelukseksi. Se voidaan käyttää leikkuun jälkeen uudelleen ekologisena lannoitteena nurmikon omaksi hyödyksi.

edesta_u2_550

Landroid on esiohjelmoitu leikkuuvalmiiksi eli sen voi nostaa suoraan laatikosta toimintaan. Vaativampi puutarhuri haluaa kuitenkin enemmän ja laitteen saa muokattua itselleen sopivaksi yhden vaiheen avulla, jonka jälkeen tekoäly hoitaa loput. Ohjelmoinnin avulla Landroid pystyy siirtymään erilaisista nurmikoista toiseen ja valitsemaan sopivan leikkuusmenetelmän erityisolosuhteiden mukaan.

hallintapaneeli_u2_550

Laitteen ohjelmointi ei ole sidottu omistajansa sijaintiin, koska siinä on langattoman verkon kautta toimiva wi-fi lähetin. Kännykällä käytettävä worx-sovellus mullistaa ajan ja paikan vaatimukset ruohonleikkuurissa ja antaa uusia mahdollisuuksia käyttää teknologiaa. Landroidin omistaja voi pyyhkiä viikottaiset merkinnät almanakastaan koska L II 2000:n voi laittaa pyörimään silloin kun itselle parhaiten sopii. Laitteeseen voi ohjelmoida samalla viikottaiset leikkuuajat ja selvittää mahdolliset vikatiloja koskematta Landroid nostaakin automaation uudelle asteelle antaessaan käyttäjälleen leikkurista riippumattomat liikkumismahdollisuudet.

takaa_u2_550

Epätasaiset ylä- ja alamäet saattavat olla kinkkisiä leikattavia, koska silloin myös terien täytyy mukautua maastoon. Landroid laskee vedon ja kaltevuuden, jotta se voi leikata tasaisesti kumpuisassakin maastossa. L II 2000:n voi nähdä menevän pituuskaltevuudeltaan 35%:n kulmassa hyytymättä. Sen tekoälyn avulla esteisiin törmääminen on ennakoitavaa ja nurmikolle jääneet esineet kierretään hyvissä ajoin ennen osumaa. Näin Landroid on yksi markkinoiden turvallisimmista leikkureista.

 

luukkuauki_u2_550

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

- Soveltuu jopa 2000 neliömetrin alueelle
- Wi-fi lähetin ja etäkontrolli – Worx-sovelluksen ja älypuhelimen yhteiskäyttö
- Ennakoiva käyttöliittymä
- Palaa itsenäisesti latausasemalle ruohonleikkuun jälkeen
- Viikottain ohjelmoitava ajastin säännöllisiä leikkuita varten
- Leikkuukorkeiden säätö ilman työkaluja
- Sadeanturi antaa ohjeita ja kutsuu suojaan
- Hiljainen – voi käyttää yölläkin!
- Ympäristöystävällinen – nollapäästöt käytössä
- PIN-koodi suojausta ja turvallisuutta varten
- Säänkestävä rakenne
- Patentoitu AIA-leikkuutekniikka kapeita kohtia varten
- Reunaleikkaustila rajalankaan asti
- 2 harjatonta moottoria ja vetävät all-terrain pyörät
- 4-nivellettyä terää pyörivässä levyssä
- Nostoanturi
- Kallistustunnistin
- Maksimikaltevuuskulma 20° (35%)
- Paino 11,7kg
- Koko 70x52x24
- Tavallinen latausaika 2h
- Tavallinen ajoaika 1,5h
 

81458

Hinta: 1499,00 €

Loading Päivittää

LANDROID ROBOTTIRUOHONLEIKKURI M II 1000 U2 ›

Landroid ROBOT M II 1000 U2 tekee asioita samoin kuin pienemmät serkkunsa, mutta laajemmin, tehokkaammin ja langattomammin. Mallin erikoisuus on Wi-fi yhteys, joka mahdollistaa Landroidin täydellisen ohjelmoinnin ja kontrolloinnin missä paikassa tahansa! Leikkurin neljä nivellettyä terää pystyvät leikkaamaan putipuhdasta jälkeä jopa tuhannen neliön alueella ja silti palaamaan itsenäisesti latauskeskukseen. M II 1000 kestää erilaisia sääolosuhteita ja osaa ratkaista nurmikolla vastaan tulevia ongelmia omaehtoisesti. Landroidin leikkuukorkeiden säätö onnistuu ilman työkaluja ja käyttöliittymää oppii käyttämään nopeasti kuka tahansa! M II 1000: lla on helppo aloittaa puutarhatyökalujen vaihtaminen ympäristöystävällisemmiksi, koska sen käyttämisessä ei synny ollenkaan päästöjä!
Tuotteen lisätiedot

Puutarhurin ikuisessa unelmassa ruohonleikkuri toimisi itsenäisesti ja vielä siten, ettei leikkuria tarvitse kertaalleen käskeä. Mitäs jos sinun ei tarvitsisi olla lähelläkään nurmikkoa
tai edes kotiasi, jotta voisit käyttää ruohonleikkuriasi? Landroid on löytänyt ominaisuuden, joka tekee sähköisestä ruohonleikkurista aidosti omatoimisen: wi-fi yhteydellä toimiva
Worx- sovellus antaa sinun ohjelmoida leikkurisi vaikka bussimatkalla tai työpäivien ruokatunnilla. Sinun ei tarvitse olla edes kotona, kun nurmikkoasi leikataan. Samalla saat tiedon mahdollisista ongelmista Worx-sovelluksen kautta ja pystyt kontrolloimaan laitetta langattomasti.

  M21000U2_550_paalta  

MII 1000:n pystyy ohjelmoimaan viikkoajastimella, jolloin se lähtee huristamaan aina samaan aikaan eikä nurmikko ehdi koskaan kasvaa liian pitkäksi. Jo tunnin ajolla leikkuri
saa keskisuuren nurmikon hyvään kuntoon eikä omistajan tarvitse edes nostaa jalkojaan tuolilta. Intuitiivinen käyttöliittymä avustaa Landroidin ohjelmoinnissa joka käänteessä ja
pitää huolta, että aloittelevat sähköpuutarhurit eivät putoa kelkasta.

M21000U2_550_suoraaedesta

Jos sähkökäyttöistä ruohonleikkuria vertaa bensakäyttöiseen, niin kustannustäästö on huomattava, sillä M II 1000 käyttää polttoaineenaan sähköä ja lataa sitä tehokkaaseen 28
voltin voimanlähteeseensä. Landroidin Lion -akku tunnetaan siitä, että se ei menetä käytössä varaustaan vaan akkua voi käyttää vuosikausia ilman kulumista ja vaihdon tarvetta. Se on hyvästä syystä ansainnut huoltovapaan arvonimen. Leikkuria ei tarvitse itse asettaa vanhanaikaisiin latureihin, koska se palaa automaattisesti ajon jälkeen latausasemaan ja tarvitsee vain 1,5 tunnin latauksen, kunnes se on jälleen täydessä latingissa ja valmiina toimintaan.

M21000U2_550_sivusta


M II 1000 U2 on kevyt ja helposti liikuteltava tehoonsa nähden, mutta se ei silti katoa yllättäen kotipihalta. Leikkuri on varustettu hälyttimellä, jonka voi ohjelmoida reagoimaan,
kun leikkuri viedään pois määrätyltä alueelta tai jos sitä nostetaan luvatta. Landroidin turvamekanismien avulla leikkuri ei uhkaa lasten kesäisiä leikkejä pihalla ja vahinkokäynnistämiset on melkein mahdottomia. Laitteen suojaksi on asetettu PIN-koodi, jolla estetään ruohonleikkurin luvaton käyttö. Landroidin terä pysähtyy alle kahdessa
sekunnissa ja on hyvin lähellä maata.

M21000U2_550_takaa

Landroid käyttää leikkuutekniikkana ympäristöystävällistä bioleikkuun menetelmää, jonka avulla ruoho leikataan niin monta kertaa, että siitä syntyy silppua. Lopputuotetta voidaan käyttää uudestaan nurmikon luonnonmukaisena lannoitusaineena ja näin ekologinen kiertokulku saadaan aikaan automaattisesti. Bioleikkuu estää myös seitin muodostumista, joka on ruohokerroksen alle juuttunut maatumaton kerros. Puutarhurit joutuivat ennen bioleikkuuta poistamaan seitikerroksen käsin!

    M21000U2_550_hallinta

 

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

- Etäkontrolli – ohjelmoi ja ohjaa Landroidia älypuhelimella ja Worx-sovelluksella
- Palaa automaattisesti latausasemalle ruohonleikkuun jälkeen
- Soveltuu jopa 1000 neliömetrin alueelle
- Ohjelmoitava ajastin säännöllisiä leikkuita varten
- Helppo käyttöliittymä
- Leikkuukorkeiden säätö ilman työkaluja
- Sadeanturi antaa ohjeita ja palaa suojaan tarvittaessa
- Hiljainen – lähellä toimistodesibelejä!
- Ympäristöystävällinen – päästötön käytössä
- PIN-koodi suojausta ja turvallisuutta varten
- Kauttaaltaan säänkestävä
- Patentoitu AIA-leikkuutekniikka kapeita kohtia varten
- Reunaleikkaustila – rajalankaan asti leikkaus!
- 2 harjatonta moottoria ja vetävät all-terrain pyörät
- 4-nivellettyä terää pyörivässä levyssä
- Nostoanturi
- Kallistustunnistin
- Maksimikaltevuuskulma 20°

U2:n kanssa saat laajan varustepaketin, jossa on 12 terää, 200 kappaletta kiinnikkeitä, runsaasti (150m) rajauskaapelia, latausyksikön ja mittanauhan.

 

81457

Hinta: 1049,00 €

Loading Päivittää

LANDROID ROBOTTIRUOHONLEIKKURI M II 1000 ›

M II 1000 ajaa saastuttamatta ja hiljaisesti jopa 1000 m2 nurmialueen. Mallissa on automaattinen ruohonleikkausjärjestelmä, helppokäyttöinen käyttöliittymä sekä ohjelmoitavuus viikon ajalle. Leikkuukorkeus on helposti säädettävissä 20-60 senttiin.
Tuotteen lisätiedot

Worxin M II 1000 -robottiruohonleikkurilla huolehdit vaivattomasti jopa 1000 neliön nurmialueen siisteydestä. Säänkestävä robotti osaa palata automaattisesti latausasemalleen. Voit ohjelmoida kätevästi viikottaiset ruohonleikkuurutiinit laitteeseen, jolloin voi jopa unohtaa nurmikon huollon kokonaan. M II 1000 leikkaa melkinpä säässä kuin säässä - sääanturi tarkkailee tilannetta.

Hiljaisen koodilukolla varustetun leikkurin normaali ajoaika on 1 tunti ja latausaika 1,5 tuntia. Mahdollisen varkauden varalta leikkurissa on hälytys.


MII1000_sivu

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

- teholähteenä 28 V Max / 2.0 Ah Li-ion
- täysin automaattinen latausjärjestelmä
- leikkuukorkeus säädettävissä 20-60 mm ilman työkaluja
- kallistusanturi; maksimikaltevuuskulma voi olla 20° eli 35 %
- terä pysähtyy alle 2 sekunnissa
- melun taso 63 db
- PIN-koodi
- leikkuuleveys 18 cm
- vetävä, ei-keräävä, bioleikkaava
- paino 8,9 kg, pituus 55 cm, leveys 37 cm, korkeus 26 cm
- 2 harjattomat moottorit
- 4 nivellettyä perää pyörivässä levyssä
- nostoanturi
- helppo käyttöliittymä
- turvallinen käytössä

MII1000_edesta

 

 

 

81431

Hinta: 945,90 €

Loading Päivittää

LANDROID ROBOTTIRUOHONLEIKKURI M II 800 ›

M II 800 leikkaa nimensä mukaisesti 800 neliön nurmikon vikkelästi ja itsenäisesti. Energian loppuessa se osaa palata takaisin latausasemalle ilman apua ja sen voi ohjelmoida etukäteen tulevia leikkuita varten. M II 800:n erikoisuutena on hiiren hiljainen käyttöääni, joka mahdollistaa nurmikon leikkuun yöaikaan. Turvalliseen laitteeseen voi asentaa luvattoman käytön estävän PIN-koodin, joka toimii samalla myös lapsilukkona ja hälyttää tarvittaessa. M II 800:n hinta-laatusuhde on lyömätön!
Tuotteen lisätiedot

M II 800:n älykäs ohjelmointi mahdollistaa nurmikon leikkuun niin usein, ettei nurmen keräämistä tarvitse tehdä ja silloin kesän perinteinen, mutta raskas putsausoperaatio jää historiaan. Ohjelmoinnilla saa myös asetettua helposti halutun leikkuukorkeuden, jonka avulla ruohon pituus vastaa omia ja ympäristön vaatimuksia. Leikkuuympäristö voi olla vaativaakin maastoa ja silloin M II 800 osaa laskea ja päätellä kuinka sen pitää liikkua, jotta epätasainen ja kaltevuudeltaan vaihteleva maa-alue tulee leikatuksi tasaisesti.

Ihminen leikkaa nurmikkoa tottumustensa mukaisesti, mutta M II 800 mukautuu aina tarpeen vaatiessa. Sen sadeanturi lopettaa leikkuun kun taivaalta alkaa tulla pisaroita ja jatkaa sitten kun ruohonleikkuu on taas tehokasta ja turvallista. Nurmikko on harvoin täysin esteetön ja iskuanturi pitää huolta myös siitä, että ympäristöä ei tarvitse siistiä M II:800:n tieltä, koska M II 800 aistii tielle tulevat kohteet ja osaa kiertää ne juuri oikeaan aikaan. Jos leikkuri joutuu jostain syystä jumiin, se yrittää ensin itse ratkaista ongelman ja epäonnistuessaan hälyttää käyttäjän paikalle.

edesta

Ruohonleikkuri on käyttöväline, josta pitää löytyä virtaa. MII 800:n pitää pyörimässä 28 Voltin 2.0Ah LION teholähde, jonka toimintavarmuuden ja kestävyyden huomaa nopeasti pitkäaikaisessa käytössä. Leikkurin teho syntyy kahden harjattoman moottorin avulla, joiden voimansiirtoa tukee vetävät pyörät. MII 800:ssa on yhdistetty useampia voimansiirto-ominaisuuksia ja näiden ansiosta se on parempi kuin muut vastaavat laitteet.

M II 800 kulkee hyvin kapeista kohdista koska sen patentoitu leikkuutekniikka osaa tunnistaa ahtaat käytävät, jotka jäävät ihmiseltä huomamaatta. Nurmikko näyttää kokonaisuutena siistiltä silloin, kun kaikki luonnollisten esteiden väliset kohdat tulevat myös leikattua. M II 800:n kohdalla tästä huolehtii 3 nivellettyä terää, jotka ovat kiinni dynaamisessa ja pyörivässä levyssä.

Monille on tärkeää leikata nurmikko silloin, kun olisi muutakin tekemistä tai kun haluaisi käyttää kesäpäivänsä esimerkiksi rentoutumiseen ja lomailuun. M II 800:n käyttöääni on huomaamaton ja siksi se voi olla käynnissä epätavallisiin aikoihin, jolloin hiljaisuus on tärkeää. 63 desibelin melutaso vastaa tavallisia toimisto-olosuhteita, joten sen voi todellakin sanoa olevan kaikkea muuta paitsi tavallinen ruohonleikkuri! M II 800:n turvallisuusominaisuuksien vuoksi sen voi jättää huoletta leikkaamaan yksinkin jos itse haluaa käväistä muualla leikkuun aikana. Laitteen siirtämisen estävällä koodilla ja hälytyksellä varustettu leikkuri ei joudu helposti vääriin käsiin.

Lapset ja eläimet ovat aina turvassa M II 800:n lähellä koska leikkurin pohjan keskiosaan sijoitettu terä estää vahinkoja tapahtumasta. Se lopettaa toimintansa heti leikkurin noustessa ilmaan kallistuksen tai siirtämisen seurauksena.

 

   toinen-edesta

 Keskeiset tekniset ominaisuudet

- Automatisoitu leikkuujärjestelmä
- Melutaso 63dB – todella hiljainen
- Päästötön käytössä
- Koodilukittu luvatonta siirtoa tai käyttö vastaan
- Itsenäinen lataamisalueella palaaminen ja lataus
- 800 neliön kattavuus
- Ajastimen ohjelmointi koko viikon ajalle
- Yksinkertainen käyttöliittymä
- Leikkuukorkeuden säätö ilman työkaluja
- Sadeanturi
- Kallistusanturi
- Nostoanturi
- Säänkestävä ja säähän mukautuva
- Iskuanturin
- Patentoitu AIA-leikkuutekniikka
- Erillinen tila reunojen leikkaukselle nappia painamalla
- Terän pysäytys alle kahdessa sekunnissa
- Tavallinen latausaika 1,5 tuntia
- Tavallinen ajoaika 1 tunti

 

 81430

Hinta: 859,00 €

Loading Päivittää

LANDROID ROBOTTIRUOHONLEIKKURI M II 500 ›

Aja nurmikkosi taloudellisesti, vähä-äänisesti ja rasittamatta itseäsi. Landroid-robottiruohonleikkuri M II 500 on hyvä valinta 500m² kokoisen nurmikon huoltamiseen asti. Sen ohjelmointi on vaivatonta ja leikkuukorkeuden säätö ei vaadi työkaluja. Leikkuuleveys on 18 cm ja akussa tehoa 28 V.
Tuotteen lisätiedot

Lanroid M II 500 huolehtii nurmikostasi täysin automaattisesti, ilman päästöjä ja hiljaisesti. Ohjelmoi laite toimimaan viikkotasolla ja voit miltei unohtaa koko nurmikonleikkuun. M II 500 -robotin rakenne on säänkestävä, sen leikkuuleveys on 18 cm ja Li-ion akun teho 28V

 

MII500_edesta_550

 

Keskeiset tekniset ominaisuudet
- Täysin automaattinen ruohonleikkuujärjestelmä
- Palaa itse automaattisesti latausasemalleen
- Sopii jopa 500 m² kokoisen nurmen hoitoon
- Ohjelmoitava ajastin
- Helppokäyttöinen
- Leikkuukorkeuden säätö ilman työkaluja
- Varustettu sadeanturilla
- Hiljainen toimintaääni
- Ei päästöjä
- Koodilukko
- rakenne säänkestävä
- 3-terä leikkaus
- Leikkuuleveys 18cm
- Käyttövoimana 28V Mav Li-ion -akku
- Leikkurin paino 8,5 kg
- Vetävä, bioleikkaava

   
  MII500_takaa_550

 

 

81454

Hinta: 799,00 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

 

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje