Puutarhanhoito

Tällä sivulla näet verkkokaupastamme saatavilla olevat laadukkaat Worx-puutarhanhoitotyökalut sekä varaosat ja lisätarvikkeet.

WORX sähköruohonleikkuri 48 cm 2 X 40 V LI-ION ›

Worx 2x 40V Litiumioni ruohonleikkurilla korvaat minkä tahansa bensakäyttöisen ruohonleikkurin. Tässä mallissa on kaksi 40V akkua, joista leikkuri osaa valita sen, joka on vähemmän täynnä ja sitten vaihtaa täydempään malliin heti kun toinen tyhjenee. 3 toimintoa 1:ssa -ominaisuus säilyttää leikatun ruohon uskomattoman kätevästi pussiin vain silppuakseen sen takaisin nurmikon käyttöön laitteen sivuosasta. Leikkurissa on 7 eri asetusta leikkuukorkeudelle, jota voi säädellä vain yhdellä vivulla. Leikkuukannen muotoiltu on kehitetty bioleikkuun ideaa ajatellen, jolloin leikatusta nurmesta syntyy parasta mahdollista silppua. Johdoton laite on ketterä ja kevyt käytössä eikä siitä lähde päästöjä! 
Tuotteen lisätiedot

Paljonko tehoa haluaisit ruohonleikkuurisi? Worxin ruohonleikkurissa on sitä tarpeeksi, tässä terhojyrässä on kaksi erillistä akkua, joita ruohonleikkurin laitteista osaa vaihdella älykkäästä ja tehoa säästävästi. Leikkuri ilmoittaa jäljellä olevan varauksen ohjausnäytöllä. Powershare -ominaisuuden ansiosta voit vaihtaa akkuja muiden Worx-laitteiden kanssa eikä sinun tarvitse investoida jatkuvasti uusiin virtalähteisiin. Näin voit ostaa useampia puutarhatyökaluja kerralla ja säästää yllättävän paljon rahaa. Yksittäinen akku lataa itsensä täyteen tunnissa eikä Litiumioni -teknologia menetä varaustaan käytössä. 

sahkoleikkuri_ohjain

Harvoissa laitteissa on mietitty leikkuulaatua yhtä paljon kuin tässä Worxin ruohonleikkurissa. Lopputuloksen laatu perustuu siihen, miten leikkuroin terät toimivat suhteessa nurmikkoon. Worx 2x 40V:ssa on löydetty optimaalinen muotoilu leikkuukannelle, joka saa hyvän leikkuutuloksen ja nurmikolle tasaisen pinnan. Ruohonleikkuri mukautuu pinnanmuodon ja korkeusvaihteluiden mukaan ja leikkuukorkeutta voi vaihtaa seitsemän tason välillä. Ketterän laitteen leikkuuleveys on 48cm, joten tätä laitetta ei tarvitse liuttaa edes takaisin kertaalleen ajetusta kohdasta! Leikkuutekniikka on ohjelmoitu niin älykkääksi, että laite on jopa parhaimmillaan tiheässä ruohossa.

 Tiedätkö bensakäyttöiset laitteet, joista pursuaa leikattua ruohoa silmillesi ja siksi leikatessa pitää käyttää hattuja, suojalaseja ja saappaita? Worxin leikkurissa on ruohon pystyvarastointi tilan säästämiseksi eli ruohopussin sijoittelun ansiosta leikkuri mahtuu menemään kapeistakin kohdista, kuten pensaiden väleistä ja nurmikäytävistä. Ruohopussin tilavuus on 50 litraa, mutta laite ei suinkaan jätä ruohoa pussiin vaan se laittaa ruohon uudelleen nurmikon käyttöön 3 in 1 -toiminnon avulla. Ensin leikattu ruoho kerätään pussiin, sitten se silputaan uudelleen maatuvaksi ja lopuksi tyhjennetään siististi sivulle. Ruohonleikkuu on kierrätystä parhaimmillaan ja Worx pyrkii tekemään siitä ekologisesti kestävää.

 

sivulta1

 

Työnnettävät ruohonleikkurit voivat olla tilaa vieviä, mutta Worx 2 x 40 on alumiininen kädensija, jonka voi taittaa kokoon yhellä napilla ja näin se laite mahtuu yhtä pieneen tilaan kuin mikä tahansa pölynimuri. Käytettävyys lisää myös kannen pesuluukku, jonka avautumismekanismi on  että leikkuri voitaisiin pestä kaikilta kriittisiltä osilta helposti ja nopeasti ilman, että’ sähköosat vaarantuvat. Laite sopii siis myös niihin sateisiin ja sottaisiin syysiltoihin, jolloin ilma on täynnä roskia ja puutarhan jätteitä! 

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

 • Mukautuva leikkuutekniikka säilyttää tehokkaan tuloksen tiheässä ruohossa
 • Metallinen kuori kestää myötä- ja vastamäessä
 • Ainutlaatuinen leikkuukannen muotoilu aikaansaa täydellisen silppuamislaadun
 • Huolto ja pesu on helppoa ja tehokasta pesuluukun avulla
 • Alumiinista tehty kädensija tekee kestää pitkään ja tekee käytön kevyeksi
 • Pystyvarastointi säästää tilaa
 • 3 toimintoa 1:ssa: kerää pussiin → silppuaa → tyhjentää sivulle
 • Taittuva kädensija pikairroitusominaisuudella säästää tilaa
 • Seuraa akun kestoa ohjaustaululta
 • Yksi vipu keskitettyä leikkuukorkeudensäätöä varten – ei erillisiä työkaluja
 • Akun kapasiteetti: 40V MAX / 2,0Ah
 • Kannen koko: 50cm
 • Terän leikkuuleveys: 48cm
 • Latausaika: 2 tuntia (1h/akku)
 • Leikkuukorkeus: 20-80mm / 7 erillistä tasoa
 • Ruohopussin tilavuus 50 litraa
 • Leikkuualue arviolta n. 500 ㎡
 • Takuu 3 vuotta

 

81451

Hinta: 495,00 €

Loading Päivittää

WORX sähköruohonleikkuri 33 cm 40 V LI-ION ›

Worx 33 cm 40 v on kompakti tehopakkaus, jolla on voittamaton hintalaatusuhde. Sen vaimennustekniikan ansiosta leikkuri on 10 metrin päästä lähes huomaamaton ja samalla voit käyttää sitä naapureista piittaamatta. Yhdellä latauksella voi ajaa jopa 350 neliön alueen ja 40V Litiumioniakku on teholähteenä kulumaton ja huoltovapaa. Kaksi toimintoa yhdessä -ominaisuus takaa pussiin keräämisen ja tyhjennyksen takaa ja ruohopussin täyttymisen tilaa pystyy seuraamaan ohjaustaulusta. Kädensijojen pikakiinnitysjärjestelmä tekee leikkurin kokoamisen helpoksi eikä varastointia tarvitse pohtia, koska leikkuri mahtuu 12 kilon painoisena vaikka eteisen nurkkaan.
Tuotteen lisätiedot

Nyt on tullut aika korvata kaikki polttomoottoriset puutarhatyökalut sähkökäyttöisillä ja ympäristöystävällisemmillä laitteilla. Joskus oli aika, jolloin sähkökäyttöiset ruohonleikkurit eivät pystyneet kilpailemaan bensakäyttöisten laitteiden kanssa, mutta Worxin 40V MAX 33cm leikkurin tehokkuus on joka suhteessa polttomoottoreita parempi. Se käyttö ei sotke eikä saastuta ja se on akkuteknkologiansa ansiosta täysin johdoton. Samalla pääset eroon bensakanistereista ja käynnistysvaiereista. Ylläpito on bensakäyttöisissä ruohonleikkureissa kaikkein kalleinta ja worxin leikkurit eivät taas useimmiten vaadi minkäänlaista huoltoa ja niiden peseminen on täysin turvallista ja suoraviivaista.
 
Sähkömoottori on tarjonnut toisenkin vallankumouksen ruohonleikkurille ja tällä kertaa äänekkyydessä. Niin mekaaniset kuin polttomoottorikäyttöiset leikkurit ovat perinteisesti todella äänekkäitä, mutta Worx 33cm 40M on niin hiljainen, että sen vieressä pystyy jopa nukkumaan ongelmitta. Tämä mahdollistaa leikkurin käyttämisen poikkeuksellisina ajankohtina ilman, että muut puutarhassa oleskelevat häiriintyvät. Yhtä meluttomasti sujuu sen purkaminen ja kokoaminen, koska tästä ruohonleikkurista saa kädensijat irti yhdellä eleellä.
 
Worxin leikkurin teho on sen Power-on-Demand -teknologiassa, joka antaa tehoa vain silloin, kun sitä tarvitaan. Leikkuri säännöstelee ja säästää energiaa ruohonleikkuun edetessä ja minimoi siten latauksen tarpeen. Yhdellä latauksella leikkuri pystyy ajamaan jopa 350 neliön alueen, joten se sopii myös isommille puutarhoille. Akun kulumisen näkee reaaliajassa laitteen näytöltä ja nurmen leikkuun voi suunnitella sen mukaan. Akku lähtee irti vaivatta ja sitä voi ladata vaivatta ja paikasta riippumatta. Powershare -ominaisuus auttaa sinua yhdistämään kaikki Worx-laitteet yksittäisen akun avulla.
 
Worx-ruohonleikkurin lopputuloksesta eli leikkuujäljestä huolehtii erilaisia olosuhteita ajatellen kehitetty leikkutekniikka ja yksinkertainen leikuukorkeuden säätö. Ruohon pituutta on tärkeä voida säätää haluttujen lopputulosten mukaan ja Worx 33cm 40V:ssa tämä onnistuu yhdellä ainoalla vivulla kolmessa tasossa.  
 
Mekaaniset ruohonleikkurit eivät osanneet käyttää leikattua ruohona tehokkaasti, mutta Worxin leikkurissa on oma ruohopussi, joka säästää tilaa, nopeuttaa leikkausta ja mahdollistaa ruohon uudelleen kierrätyksen. Laite ei varastoi ruohoa ikuisesti vaan sen 2 in 1 -ominaisuus kerää ensin leikatun ruohon talteen ja sen jälkeen kaataa silpun laitteen takaosasta nurmikon uudeksi lannoitteeksi. Tämän prosessin ansiosta nurmikko pysyy kuin automaattisesti parempana koska se saa kierrätettyjä ravinteita ilman erillistoimenpiteitä.

 

 

sivu

 Keskeiset tekniset ominaisuudet

• Merkittävästi hiljentävä vaimennustekniikka — melkein äänetön 10 metrin päässä
• Älykkään tekniikan ansiosta tehokas tiheässä ruohossa
• Polttomoottorin tehoinen 40V MAX Litiumioniakkuteknologia
• Jopa 350 neliön leikkuualue yhdellä latauksella – riittää useimmille puutarhoille
• 2-toimintoa-1:ssä: pussikeräys / tyhjennys takaa
• Leikkuukorkeuden säätö yhdellä vivulla
• Irrotettava akku tilan säästöä ja uudelleen käyttöä varten
• Ruohopussin täyttymisen osoitin
• Taittuvilla kädensijoilla ja pikakiinnitysjärjestelmällä nopea kokoaminen ja olematon tilankäyttö
• Akkutehon osoitin
• Ergonomisesti suunniteltu ohjausaisa pehmustetulla kädensijalla
• Oikean- ja vasemmanpuoleinen käynnistyskytkin tekee käytön turvallisemmaksi
• Leikkuleveys: 33cm
• Leikkuukorkeus: 20 – 60mm
• Latausaika: 1h
• Koneen paino: 12kg
• Lähes ilmainen ylläpito ja huolto

 

81287

Hinta: 309,00 €

Loading Päivittää

WORX Sähkösaha 40 V LI-ION ›

Sahasta voi löytyä voimaa ja kestävyyttä ilman saastuttavaa ja kallista energiaa. Worxin sähkösaha leikkaa halki jopa 15 sentin pakuisia mäntypuita 50 kappaletta yhdellä latauksella eli laitteella voi tehdä muutakin kuin sahata polttopuita. Sähkösahan ketjun kunnosta ei tarvitse huolehtia, koska Worx on patentoitunut automaattisen kiristysjärjestelmä, joka vähentää ketjuun käytettävää huoltoaikaa. Samaa tekee ketjun yksinkertainen vaihtojärjestelmä, joka tapahtuu täysin ilman työkaluja. Terän kytkentä on nopeaa 2 in 1 -järjestelmän avulla, jossa terä voidaan irrottaa ja kiinnittää. Sähkösaha painaa virtalähteen kanssa vain 3,8 kiloa ja lataa akun täyteen tunnissa! Sahauksen aikana laite öljyää itse teränsä eikä riittävän iso öljysäiliö ei tyhjene huomaamatta koska laitteessa on öljytason osoitin! Minkä tahansa sahan tulee olla turvallinen ja Worxin mallissa on pikapysäytysjarru vaaratilanteita varten. Saha pysähtyy kirjaimellisesti sekunnin murto-osassa!
Tuotteen lisätiedot

Saha on ollut raskaan puutarhanhoidon vakiokalustoa, jonka avulla on saatu takkaan puita, myrskyn jäljet siivottua ja typistettyä liian korkeiksi kasvaneita arvo- tai koristepuita. Sahassa tehokkuus ja sahausvoima on tärkeimpiä ominaisuuksia, koska sahan on todella päästävä puun läpi! Worxin sähkösaha sisältää 40V Litiumionivirtalähteen, joka on suunnitelty selviytymään energiaa vaativista toimenpiteistä vaivatta. Tunnissa latautuva akku tarjoaa virtaa jopa viidenkymmenen paksun polttopuun leikkaamiseen yhdellä latauksella ja näin voit unohtaa vaaralliset sähkökaapelit, mutta myös haisevalla bensalla lotraamisen ja polttoaineen hinnan tuijottelun. Bensakäyttöisellä sahalla tulee aina kallista tyhjäkäyntiä, mutta sähkösaha on käytössä vain silloin kun tarvitaan.

Sahausketjujen teknologia on ottanut sähkölaitteiden kohdalla isoja harppauksia eteenpäin. Worxin kaksoistoiminallisuus vähentää tärinää leikkauksen aikana tehden sahan käytöstä miellyttävämpää. Worxin sähkösahan ketju liikkuu 3,8m/s ja tämä vauhti pysyy rankassakin sahauksessa vakiona! Sähkösahassa on automaattinen ketjun kiristysmekanismi, joka tarkoittaa, että sahassa ei voi käydä samoin polkupyörän ketjujen kanssa. Sähkösaha kiristää itsensä aina optimaalisen kireäksi parhaan sahaustuloksen kannalta! Yhtä ihanteelliseksi on tehty terän poistaminen ja takaisin kiinnittäminen. 2 toimintoa 1:ssa ominaisuus mahdollistaa koko operaation ilman hukkuvia teräavaimia,
jakoavaimia ja ruuvimeisseleitä. Terä irtoaa ja menee paikalleen yksinkertaisella toimenpiteellä!

worx_81405_sahkosaha

Ainoa neste, jota tähän sahan kaadat on voiteluun tarkoitettava öljy. 100 ml säiliö on sijoitettu osuvasti niin, että öljytulppa on sahan yläpäässä, jotta öljyn kaataminen on turvallista ja siistiä. Laite on myös varustettu informatiivisella öljytason osoittimella. Parasta sahassa on sen kyky voidella teräketjua sopivasti leikkauksen aikana siten, että laite on aina täydellisessä sahauskunnossa. Vahinkojen tai vaaratilanteiden varalle Worx on kehittänyt pikapysäytysjarrun, jonka reagoimisnopeus on huippuluokkaa sahateknologiassa. Saha pysähtyy niin nopeasti, että sitä on vaikea ihmisen havaita. Turvallisuudesta pitää myös huolta hyvin maltillinen rekyyli.

Sähkösahat voivat olla käsittämättömän isoja ja kömpelöitä laitteita, mutta Worxin sähkösahan laittaa 3,8 kilon painoisena vaikka varaston seinälle ja sen kannatteluun ei tarvitse käydä vuosia kuntosalilla. Sahassa on 30 senttimetrin terän pituus, joka antaa sille valtavan leikkausskaalan käyttäjän ympärillä. Käytännöllisten ominaisuuksien yhdisteleminen ja monille kuluttajaryhmille sopiva käyttäjäystävällisyys tekee laitteesta hintalaatusuhteeltaan hyvän hankinnan ja hitaasti kuluvan elektroniikkalaitteen!

Katso video Worx-sähkösahan käytöstä

 

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

- Patentoitu ketjun automaattinen kiristysjärjestelmä
- 40 V MAX litiumioniakkutekniikka = kevyempi, kestävämpi ja tehokkaampi
- Automaattinen ketjun voitelu
- Etukädensija ja sen suoja
- Sahaa jopa 50 kpl 15 cm paksuja mäntypuita yhdellä latauksella
- Ilman työkaluja tapahtuva ketjun vaihtojärjestelmä
- Yläosaan sijoitettu öljytulppa mahdollistaa yksinkertaisen täytön
- Öljytason osoitin
- Tärinänvaimennusjärjestelmä
- Pikajarrutus pysäyttää terän vaaratilanteissa alle puolessa sekunnissa
- Öljysäiliön tilavuus: 100ml
- Laipan pituus: 12”
- Paino: 3,8 kg
- Latausaika: 1h

 

 saha4

81405

Hinta: 259,90 €

Loading Päivittää

JOHDOTON WORX RUOHOTRIMMERI 40 V LITHIUM ›

Worx 40 V lithium -trimmerissä on 100 % yksisiimainen automaattisyöttöjärjestelmä ja kolminopeuksiset ohjausasetukset erilaisille nurmikoille ja leikkuuolosuhteille. 33 senttimetrin leikkuuhalkaisija kilpailee jopa pienten ruohonleikkureiden kanssa! Worxin tunnetuksi tehnyt litiumakkutekniikka pitää huolen tehon riittävyydestä ja latautuu täyteen tunnissa. Muotoilun ansiosta tällä trimmerillä pääsee pensaiden alle leikkaamaan niistä paikoista, jotka yleensä jäävä tavoittamatta.
Tuotteen lisätiedot

Worxin ruohotrimmeri on täydellinen siihen mihin ruohonleikkuri ei sovi! Eli leikkaamaan tehokkaasti nurmea pieneltä ja isolta alueelta, tarkasti ja juuri halutun pituiseksi! Worxin ruohotrimmerin voi muuttaa reunanviimeisteilijäksi yhdellä askeella, jolloin se muuttuu uudeksi laitteeksi, jolla voit piirtää puutarhasi nurmiviivat kuin pensselillä. Käyttötavasta riippumatta trimmerin muotoilu on ergonominen ja suunniteltu pidettäväksi erilaisissa asennoissa.

Worxin ruohotrimmeriin on laitettu ominaisuuksia, jotka tekevät siitä poikkeuksellisen käyttäjäystävällisen. Vanhanaikaiset trimmerit olivat aidosti painavia laitteita, mutta Worxin 40V Litiumioni Pensastrimmeri painaa vain 3,6 kiloa ja sen on raportoitu olevan aidosti jokaiselle sopiva puutarhakone. Sen kädensijat varmistavat mukavan pidon pitkien operaatioiden aikana, jolloin olkapäät ja käden lihakset lihakset ovat rasituksessa. Trimmerillä on päästävä pujottelemaan ahtaisiin paikkoihin, koska paras mahdollinen trimmeri täydentää ruohonleikkuria ja korvaa sen sopivissa olosuhteissa. Trimmerin saa tehtyä itselleen sopivaksi laitteen varteen rakennetulla kädensijalla, jonka paikkaa pystyy vaihtamaan käyttäjän vaatimusten ja olosuhteiden mukaisesti.

 Jatkuvat käynnit bensa-asemalla ja puutarhassa kieputtelevat johdot ovat tänä päivänä historiaa koska teknologia on kehittynyt siihen pisteeseen, että Worx pystyy tarjoamaan ruohotrimmerin johdottomana, päästöttömänä ja tehokkaampana kuin koskaan aiemmin. Sähkökäyttöisen ruohotimmerin akku on Litiumionitekniikallaan markkinoiden voimakkaampia ja vallankumoukselliseksi sen tekee virta-lähteen pitkä-ikäisyys ja lyhyt latausaika. Mukana tuleva pikalaturi täyttää akun tunnissa, jonka ansiosta ruohonleikkuuhetkiä ei tarvitse odotella tai suunnitella etukäteen. Käyttäjällä on mahdollisuus pidentää yhden latauksen käyttöaikaa valitsemalla omalle nurmikolle sopivat asetukset!

 81281_ruohotrimmeri

 

Ruohotrimmerille ei tule ongelmia silloin kun tehoa ja leikkuutekniikkaa käytetään hyvässä yhteistyössä. Tässä edistyksellisessä mallissa on automaattinen siimansyöttöjärjestelmä, jonka ansiosta sinun ei tarvitse itse syöttää lisää siimaa leikkuun edetessä. Siima on valmistettu kestävästä ja taipuisasta polymeerivalmisteesta eikä se vahingoitu osuessaan maahan tai muille koville pinnoille. Siimarullan saa vaihdettua ilman työkaluja nostamalla suojan irti ja vain asettamalla uuden rullan tiukasti kiinni.

Laitteen leikkuuhalkaisija on 33cm, joka on riittävän iso laajempian alueiden trimmaukseen, mutta tarpeeksi pieni, jotta pääset myös käsiksi hankaliin paikkoihin, kuten puutarhan kasvustojen alle! Leikkuriin on ohjlmoitu kolme erilaista ohjausasetusta, joiden parametrit ottavat huomioon vaihtelevat nurmikot ja ruoholaadun. Nurmikot reunat ovat puutarhan haastavimpia kohtia saada siistiksi koska lähellä on usein asfalttia tai herkkää kasvustoa. Worxin trimmerin muuttaa reunaleikkuriksi yhdellä liikkeellä ja sisäänrakennettu reunaleikkauksen ohjaaja pitää huolta siitä, että nurmikon arvokkaat tai koristeeksi tarkoitetut kasvit eivät kärsi.

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

 • 40V Max Litiumioniin perustuva tekniikka - anna ruohotrimmerille bensakäyttöisten laitteiden tehot
 • Akselin suora muotoilu takaa pääsyn pensaiden alle helposti
 • 3-nopeuksiset ohjausasetukset erilaisille ruoho-olosuhteille
 • 100% yksisiimainen automaattisyöttöjärjestelmä – ei jatkuvaa siiman uudelleen pumppaamista
 • Pehmeäotteinen kädensija takaa miellyttävän käytön – säädettävä tarpeen mukaan
 • Tasapainotettu ergonominen muotoilu vähentää käyttäjien väsymistä
 • Leikkuuhalkaisija: 33cm
 • Siiman halkaisija: 2,0mm
 • Leikkuusiiman pituus: 1x 6,0m
 • Latausaika: 1h – harvinaisen nopea pikalataus
 • Koneen paino: 3,6kg – sopii kaiken kokoisille
 • Muuntuu reunanhalkaisijaksi vaivatta – kaksi laitetta yhdessä
 • Reunaleikkuksen ohjaaja suojaa rauhaan jätettävää kasvustoa
 • Siimarullan vaihto ilman työkaluja – nopeuttaa uudelleen käyttöönottoa
 • Päästötön, johdoton ja energiatehokas

 

81281

Hinta: 259,00 €

Loading Päivittää

WORX PENSASLEIKKURI 40 V LITHIUM ›

Worxin sähkökäyttöisistä 40v pensastrimmereistä käytetään usein helposti muistettavaa käyttöohjetta, joka on samalla myös ainoa huoltotoimenpide: lataa akku, laita vähän öljyä teriin ja paina nappia kumpaa tahansa trimmerin käynnistysnapeista. Tämän enempää sinun ei tarvitse tehdä olipa kohde sitten marjapensas, pajupuu tai pienempi koristepensas.
Tuotteen lisätiedot

Pensasleikkurit ovat puutarhanhoitajan vakiotyökalu, jolla muodottamaksi kasvavat pusikot saadaan muokattua siisteiksi mestariteoksiksi koska vain. Worxin 40V pensastrimmeri tämän projektin saa tehtyä yhtä tehokkaasti kuin millä tahansa polttomoottorikäyttöisellä trimmerillä. Laitteen suuri leikkuhalkaisija toimii tehokkaan virtalähteen kanssa muita trimmereitä paremmin. Kaksitoimiset terät vähentävät tärinää ja tekevät leikkuukokemukseste pehmeän ja miellyttävän. Trimmeri on varustettu Lion-akulla, joka on tämän hetken käytännöllisin ja ympäristöystävällisin valinta luontoa arvostavan viherpeukalon käyttöön. Pensastrimmerin tärkein ominaisuus on sen kyky mukautua erilaisiin leikkuuasentoihin ja Worxin kädensijassa tämä on huomioitu ergonomiaa myöten. Laserleikattu terä pysyy hyvänä ja selviytyy paksuistakin oksista. 

 

ok_pensasleikkaa_81284-1

Sellaista pensasta ei olekaan, joka ei joskus vaatisi leikkuuta ja muotoilua, mutta kuinka moni haluaa hankkia kotiin laitteen, jonka seuraksi saa ottaa kasan bensakanistereita ja maksaa jatkuvasti polttoaineesta ja sen säilytyksestä? Polttoainejäämien puhdistaminen on iso ongelma puutarhoissa, mutta onneksi tarjolla on huomattavasti parempia vaihtoehtoja. Pensasleikkureiksi on turha hankkia saastuttavaa ja lisävaivaa edellyttävää polttomoottorilaitetta, kun Worx hoitaa kaiken tehokkaammin ja edullisemmin. 

LItiumioniakulla toimivat pensastrimmerit sopivat erityisen pensastrimmereihin, koska ne eivät menetä vähitellen varaustaan niin kuin muut akut. LiON-akut säilyttvät tehonsa kolme kertaa niin pitkään kuin yleisimmät Ni-CD -akut, joka tarkoittaa, että näiden kevyiden akkujen käyttöikä riittää vuosien päähän. Worxin patentoidun leikkuuteknologian kanssa niistä lähtee riittävästi virtaa koko puutarhan käyttöön. Akun pystyy lataamaan tunnissa eikä johtoja tarvitaan missään vaiheessa.

 

 

Pensastrimmerin terän täytyy olla kestävä ottaakseen vastaan mahdolliset oksat ja vaihtelevan pusikoiden kovat kohdat. Sopivan terän tunnistaa siitä, että se on tehty leikkaamisen kannalta optimaalisesta materiaalista, mutta se ei ole silti painava tai epäkäytännöllinen. Worxin pensastrimmereiden terä laserleikattu höyhenen kevyeksi ja leikkuuvoimaiseksi. Siinä on 56 cm leikkuupituus, jonka ansiosta trimmereillä ulottuu leikkaamaan kaikki lähellä olevat kohteet seisomalla samassa kohtaa. 27mm leikkuun maksimihalkaisijan avulla pensastrimmerit eivät juutu kiinni keppeihin tai oksiin. Terien kaksitoimisuuden tarkoituksena on pitää leikkurin tuntuman tasaisena silloin kun tavalliset leikkurit alkaisivat täristä.

Näiden trimmereiden kanssa ei tarvita supervoimia vaan leikkurit pysyvät pienempikokoisemmankin puutarhurin käsissä. Leikkurit painavat ainoastaan 4,2 kiloa eli niitä voi pitää kädessä pidemmänkin aikaa ilman olkapäärasitusta tai tenniskyynärpään riskiä. Päällystetyn etukädensijan avulla leikkuria voi käännellä ja väännellä vaivattomasti pensaiden sisällä tarkkuutta vaativassa muotoilussa. Näkyvyyttä tukevan ja täysin läpinäkyvä käsiohjaimen avulla pensaan muotoilussa voi kehittyä nopeasti itseoikeutuksi artistiksi, jonka esteenä on ainoastaan omien visioiden määrä. Kuulokaan ei ole vaarassa, koska sähkökäyttöisestä trimmeristä lähtee murto-osa siitä korvia riipivästä melusta  on tottunut kuulemaan naapureiden polttomoottorikäyttöisistä puutarhatyökaluista.


Keskeiset tekniset ominaisuudet:

 • 40 V MAX Litiumioniakkutekniikka mahdollistaa pidennetyn käyttöajan ja bensalaitteeseen verrattavissa olevan tehon
 • Suuri leikkuuhalkaisija tarkoittaa tehokkuutta tiukoissakin olosuhteissa
 • Laserleikattu terä antaa hyviä tuloksia ohuen ja kevyen rakenteen ansiosta
 • Kaksitoimiset terät vähentävät tärinää ja pehmentävät leikkuusuoritusta
 • Kokonaan päällystetty etukädensija sopii erilaisiin leikkuuasentoihin - esimerkiksi kääntelyyn vaaka ja pystysuunnassa
 • Terän pään suojaosa estää terän kulumisen ja rikkoutumisen, kun leikataan lähellä maatasoa
 • Läpinäkyvä käsiohjain parantaa näkyvyyttä
 • Leikkuupituus: 56cm
 • Leikkuun maksimihalkaisija: 27mm
 • Laitteen paino: 4,2kg
 • Latausaika: 1h


leikkaapuuta_WG268E

 

 

 

81284

Hinta: 239,90 €

Loading Päivittää

WORX RUOHOTRIMMERI 20 V LITHIUM ›

Käytettävyydeltään näppärä, laadultaan korkeatasoinen ja hinnaltaan uskomattoman edullinen Worxin 20V ruohotrimmeri ratkaisee monet pulmat puutarhassa. Tämä priimamalli toimii kolmena laitteena samanaikaisesti: se on ruhotrimmeri, reunaleikkuri ja miniruohonleikkuri! Laitteessa on vielä kaksoispyörät, jotka tekevät nurkkien ja reunojen leikkauksesta tehokasta ja turvallista. Varttakin voit liikutella 90 asteen kulmassa. Trimmerin automaattisella ja yksisiimaisella syöttäjärjestelmällä on helpointa trimmata nurmikon haastavat alueet ja siistiä pensaiden alta ja arvokasvuston läheltä siten, että mitään ylimääräistä tai tarpeellista ei häviä vahingossa. Worx on vielä rakentanut laitteisiinsa ainutlaatuisen kukkasuojan, jotta voisit keskittyä täysillä puutarhan muotoiluun. Laitteen pituutta pystyy venyttämään teleskooppimaisesti yhdellä eleellä ja 30 senttimetrin leikkuuhalkaisijan ansiosta laitetta voi liikutella tehokkain ja harkituin liikkein.
Tuotteen lisätiedot

 Tavallista ruohotrimmeriä käytetään vain trimmaamiseen, mutta Worxin 20V sähkökäyttöinen puutarhan kaunistaja toimii myös pikkuisena ruohonleikkurina. Sen tuplapyörät antavat ruohonleikkurin tuntuman ja trimmerin tarkkuuden silloin kun leikataan alueilta, joiden kanssa tulee olla tarkkana. Pyörät toimivat yhtä kätevästi apuna reunojen leikkauksessa talojen nurkilta ja asfaltin vierestä. Trimmerin pään pystyy muuttamaan yhdellä vetävällä liikkeellä reunanleikkuuseen sopivaksi ja pituutta kasvava varsi tekee trimmerin liikuskelun mukavaksi käyttäjän pituudesta riippumatta. Käytämällä vartta ohjeiden mukaan trimmerin todellinen leikkuualue kasvaa ja sinun tarvitsee entistä vähemmän liikkua trimmeri kädessä nurmikollasi.

Oletko käyttänyt aiemmin bensakäyttöistä ruohotrimmeriä, mutta kokenut sen likaiseksi, huolettavuudeltaan vaikeaksi ja hintalaatusuhteelta kannattamattomaksi hankinnaksi? Nykyajan puutarhassa ei tarvita muita kuin sähkökäyttöisiä välineitä, joita Worx tarjoaa kaikkeen mahdolliseen käyttöön. Kaikki tietävät litiumakkuteknologian mullistuksen, mutta harva osaa laskea kuinka paljon litiumakkuisen laitteen kanssa säästää. Ruohotrimmerin 20V litiumioni akku lataa itsensä kolmessa tunnissa täyteen, jonka jälkeen kone pörrää normaaliasetuksilla yli 20 minuuttia. Säästöä tulee myös siitä, että akkua ei tarvitse ihan heti uusia koska Li-on -akut eivät kulu samalla tavalla kuin vanhemmat akkuteknologiat. Intohimoinen puutarhuri välittää myös luonnosta ja haluaa samalla säästää luontoa. Kevyt ja ympäristövaikutuksiltaan erinomainen litiumioniteknologia jättää hyvän oman tunnon luonnossa viihtyvälle.

 

 81409_ruohotrimmeri

Trimmeri on puutarhurille, joka kunnioittaa kauneutta. Puutarhan kauneimpia kukkia ei halua kukaan ajaa pois ja siksi Worx on asentanut trimmeriinsä kukkasuojan, joka estää kukkien ja muiden koristekasvien häviämistä vahingosssa. Paras suoja vahinkoja vastaan on kuitenkin hyvä ergonomia. Worxin ruohotrimmerissä on seitsemän portainen etukädensuojan liikkumismekanismi, joka tarkoittaa, että kädensijan voi asettaa käyttötarkoitusta ajatellen pikkutarkasti. Tuntuma ruohoon pysyy tällä trimmerillä koko käytön ajan.

Ruohonleikkurit kilpailevat usein terän leikkuukyvyillä ja tämä ei trimmeri jää paljoakaan ruohonleikkureita jälkeen 30 sentin yksisiimaisella leikkuuhalkaisijallaan. Ennen vanhaan bensakäyttöisissä trimmerikoneissa joudutaan syöttämään siimaa terän käyttöön, mutta Worxin sähkökäyttöisissä ruohotrimmereissä koko prosessi on automatisoitu tehokkaamman ja nopeamman leikkuuoperaatioiden saavuttamiseksi ja siimaa on rullassa niin paljon, että se ei varmasti lopu kesken. Worxin laitteiden siima on leikkaamiseen optimaalista polymeerisekoitusta, joka toimii erityisen hyvin Worxin leikkuujärjestelmän kanssa. Edistystä on tapahtunut myös laitteiden koossa, koska pienen ruohonleikkurin ominaisuuksia ei ole aiemmin pystytty asentamaan 2,5 kilon laitteeseen, jota pystyy helposti kannattelemaan minkä kokoinen käyttäjä tahansa.

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

- Kolme laitetta yhdessä: trimmeri, reunanleikkaaja ja miniruohonleikkuri
- Muuntautuu reunenleikkaajaksi muutamassa sekunnissa ilman työkaluja
- 20V Litiumioniakku antaa uskomattoman tehomäärän ilman muisti-ilmiötä ja painavia materiaaleja
- 30 sentin leikkuuhalkaisija 100% automaattisen siimansyöttöjärjestelmän kanssa on lyömätön yhdistelmä
- Teleskooppivarrella laitteeseen saa lisää pituutta ja ruohonleikkuusta tulee mukavampaa
- 7 eri asentoa etukädensijalle
- Monikäyttöiset kaksoispyörät
- Kukkasuoja joka toimii samalla reunanleikkausohjaajana
- Latausaika: 3h
- Johdoton ja päästötön

81409

Hinta: 159,00 €

Loading Päivittää

WORX LEHTIPUHALLIN 20 V LI-ION ›

Worxin lehtipuhaltimella siisti piha ja kaunis puutarha voi syntyä pelkästään puhaltamalla. Riittävän kova puhdallus syntyy 20V virtalähteen avulla, josta lähtee Worxin patentoidun turbiiniteknologian kanssa jopa 145km/h puhallusnopeus. Sellaisessa vauhdissa lähtee lehdet ja muut luonnon turhat jätökset pois sinne missä ne voidaan maatua tai kerätä tarteen! Käsittämättömän kevyt laite kulkee mukana vaikka ruohonleikkuun aikana ja leikatun nurmen saa pinottua siistiksi kasaksi. Dynaaminen ilmankuljetus vähentää puhalluksen epätasaisuudet pitäen tehon tasaisena koko käytön ajan. Yhdellä kädellä pidettävä käsikahva on niin kätevä mieltä se kuulostaa! Toinen käsi voi olla vaikka taskussa eikä puhallus ala rasittaa missää vaiheessa, koska ergonominen kädensija pitää puhaltimen optimaalisessa asennossa. Puhaltimen suuaukko on suunniteltu kaikkein vaikeimmille olosuhteille!
Tuotteen lisätiedot

Suurin osa kaikesta liasta kulkeutuu kotiin puutarhasta, ajotieltä ja autotallista. Jos nämä paikat onnistuu pitämään kohtuullisen siistinä, niin se hyödyttää koko kodin aluetta sisätiloja myöten! Worxin 20V lehtipuhallin auttaa tässä projektissa ilman johtoja ja polttoainetta ja tekee sen vielä vaivattomasti ja yllättävän hiljaisesti.

Avainsana lehtipuhaltimen tehokkuudelle on turbiiniteknologia! Turbiinin yhdistää mielessään lentokoneisiin ja sama mielikuva pätee Worxin laitteeseen. Turbiinin avulla lehtipuhaltimet lakkaavat olemasta pelkästään kovan pinnan pölynimureita ja siirtyvät puhdasverisiksi puutarhatyökaluiksi, jolloin ne kykenevät siirtämään raskaita massoja minne ikinä haluat. Tästä on viherpeukalolle hyötyä, koska Worxin lehtipuhallinta voi käyttää esimerkiksi trimmereiden ja ruohonleikkureiden kanssa puutarhan jälkihoitoon. Worxin lehtipuhaltimet voivat puhdistaa ajoväyliä ja pihateitä normaalin elämään liittyvästä pölyjätteestä tai siirtää syksyiset lehdet niille kuuluvaan kasaan.

lehtipuhallin_ok

Voimakkaassa lehtipuaheltimessa on aina tekniikka, jolla ilma kuljetetaan sisään ja ulos. Worxin lehtipuhaltimessa homma on hoidettu dynaamisella ilmankuljetusjärjestelmällä, jossa ilma todella liikkuu vauhdilla laitteeseen sisään ja taas ulos milloinkaan pysähtymättä. Tästä ominaisuudesta on hyötyä, kun lehtipuhaltimen tehoista halutaan kaikki irti. Puhaltimen päätä kutsutaan hypervirtaavaksi, koska se käyttää hyväkseen lehtipuhaltimen ilmankuljetusjärjestelmää ja näin ilma virtaa puhaltimen suuaukosta eteenpäin parhaalla nopeudella. Enää ei tarvitse miettiä millä tavalla syksyn kelien kastelemat lehdet saadaan käyttäytymään puutarhurin tarpeiden mukaan.

Aina ei tarvitse puhaltaa yhtä lujaa ja Worxin 20V lehtipuhaltimessa on säädin kahdella erilaisella nopeudelle. Jos haluat säästää virtaa eikä sinun tarvitse siirrellä painavia lasteja, voit käyttää kevyempää asetusta ja jos taas tarkoituksenasi on siirtää nopeasti siivousprojektin tulokset roskalavalle, laita suurin nopeus päälle ja käske muita poistumaan alta. Sinun ei tarvitse tarrautua laitteeseen kuin vetävään villieläimeen, koska 2,6 kilon painoinen laite on markkinoiden pienimpiä, joka on tehnyt Worxin puhaltimesta hyvin suositun matkakumppanin mökille tai väliaikaiseen asumukseen, jossa vietetään aikaa silloin tällöin.

 

nainen_kayttaaa_lehtipuhallinta

Keskeiset tekniset ominaisuudet: 

 • Vaivaton käyttö yhdellä kädellä
 • Ilman maksimipuhallusnopeudella 145 km/h = puhdistetaan isompiakin massoja helposti
 • Kevyt ja kompakti rakenne parantaa tehokkuutta ja vähentää rasitusta
 • Hyvä puutarhaan ja myös koville pinnoille, puutarhaan, työpajoihin ja varastoihin
 • Moderni turbiiniteknologia = äärimmäisen voimakas puhallus
 • Dynaaminen ilmankuljetusjärjestelmä
 • Hypervirtaava suuaukko = nopeuttaa ilman virtaamista ulos
 • Kaksitasoinen ilman nopeuden säädin = säästä virtaa tai ota tehot irti
 • Ergonominen kädensija
 • Latausaika: 5h
 • Virtalähde: 2,0 Ah Litiumioni
 • Paino: 2,6kg

 

 

81428

Hinta: 139,90 €

Loading Päivittää

WORX PENSASLEIKKURI 20 V LI-ION ›

Vikkelä ja kätevä Worx 20V pensastrimmeri sopii kaikkiin puutarhoihin ja sitä oppii käyttämään turvallisesti ja vaivattomasti. Trimmmerin kaksikätinen ja monikahvainen kytkinjärjestelmä tekee vahingossa käynnistämisestä mahdotonta ja kaksitoimisten terien ansiosta et tunne juuri ollenkaan käsiä rasittavaa tärinää. Powershare litiumakulla voit käyttää kaikkia puutarhalaitteita yhden akun avulla vuosikausia, koska litiumakussa ei ole ollenkaan muisti-ilmiötä ja sen ympäristövaikutukset ovat minimaaliset. Yli 14 millimetrin leikkuukapasiteetti toimii pensaassa kuin veitsi voissa ja ergonominen kädensija tekee trimmerin kääntelystä vaivatonta. Tämä pensastrimmeri ei paina juuri mitään, jonka vuoksi sitä voi säilyttää missä tahansa ja ottaa mukaan vaikka mökille! 
Tuotteen lisätiedot

Pensastrimmeriä on voitava pitää kädessä pitkiä aikoja ja Worx hoitaa tämän puolen hyvin 20V Max Litiumioni pensastrimmerillä. Worx on lanseerannut trimmereihinsä kaksitoimisen tekniikan, joka siirtää laitteiden värinän ja heilumisen historiaan. Käytännössä tämä tarkoittaa, että trimmerin terät leikkaavat, mutta sinun ei tarvitse keskittyä pitämään trimmeristä kaikin voimin kiinni! Sama tekniikka huolehtii siitä, että terät eivät väsy silloin kun eteen tulee vaikeampaa leikattavaa. Näin voit keskittyä suunnittelemaan pensaan muotoilua.

 ok_pensas_20_b

 

Väsymistä vähentää myös äärimmäisen mukava kädensija, joka on päällystetty kumilla tiukemman otteen aikaansaamiseksi. Kädensijan avulla pystyt kääntämään laitetta eri suunnissa tämän edessä on läpinäkyvä käsisuoja, joka estää vahingot ja takaa suoran näkyvyyden pensaan sisälle. Erittäin kevyt laite painaa vain 2,5 kiloa, joten käyttäjän lihaskunto ei ole tällä kertaa laitteen hankinnan este!

 Muistatko, kun ensimmäiset sähkökäyttöiset trimmerit tulivat markkinoille ja ne käyttivät virtalähteenään Ni-CD -akkuja, jotka menettivät pian tehoaan ja olivat toivottaman painavia? Worxin 20V Max Litiumioni leikkurin akku on 40% kevyempi kuin aiemmat virtalähteet ja se ei kärsi ollenkaan musitivaivoista, joiden vuoksi NI-CD -akut menettivät varauksensa nopeasti. Worx on kehittänyt litiumtekniikka eteenpäin yhdistämällä korkealaatuisia kennoja kehittyneeseen sähkönhallintaan. Silloin sähkön varastointitiheys kasvaa, lataaminen nopeutuu ja työskentelyajat pidentyvät. 

 

ok_pensas_20_a

PowerShare on sana, joka on kaikkien huulilla. Kuinka käyttää yhdellä akulla kaikkia puutarhalaitteita? Worxin Powershare -mallistossa on melkein kaikki puutarhassa tarvittavat laitteet ja lisää tulee koko ajan! Powershare säästää yksinkertaisesti rahaa, koska akut ovat usein puutarhatyökalun kalleimpia osia, joita saa metsästää erikoisliikkeistä. Akkujen säilytys on työn ja tuskan takana eikä niistä koskaan tunnu saavan hävitettyä. Powershare akut ovat kevytmetallia, jonka pystyy kierrättämään huomattavasti helpommin kuin raskasmetallit ja siksi Worxin akut ovat ekologisuudessaan ylivertaisia. 

Trimmerin on voitava selviytyä tiheistäkin pusikoista ja päästävä sellaista oksien läpi, jotka juuttuvat tielle pensasta muotoiltaessa. Worxin trimmeristä on 14 millimetrin leikkuukapasiteetti kaikkia eteen tulevia pensas- ja puumateriaaleja varten. Terät on saatu laserleikkauksella ohuiksi, kevyiksi ja tehokkaiksi. 52 senttimetrin leikkuun maksimipituus antaa mahdollisuuden leikata pitkittäin laajemmalta alueelta identtisellä laadulla. Terät liikkuvat 2200 kierrosta minuutissa, joka on uskomaton nopeus tämän kokoluokan laitteelle!

 

  leikkaaja

 

Keskeiset tekniset ominaisuudet:

 • Laserleikattu varmistaa ideaalisen leikkuutuloksena kevyesti ja laadukkaasti
 • Terien kaksitoimisuus tekee leikkuusta pehmeää ja tasaista.
 • Kaksikätinen monikahvainen kytkinjärjestelmä auttaa välttämään vahingonomaisia käynnistyksiä
 • Kokonaan päällystetty etukädensija sopii erilaisiin leikkuuasentoihin
 • Tehonjako: 20 V MAX litiumioniakkutekniikka
 • Johdottomuus tekee leikkaamisesta vapaata
 • Pitkäikäinen akkuteknologia säästää luontoa ja vähentää huollon tarvetta
 • Hiljainen käyttöääni antaa mahdollisuuden leikata koska tahansa
 • Powershare -tekniikka, jonka avulla pystyt käyttämään akkua kaikissa sarjan laitteissa
 • Terässuoja estää kulumista, kun trimmeri ei ole käytössä
 • Leikkuun maksimihalkaisija: 14 mm
 • Leikkuun maksimipituus: 52cm
 • Latausaika: 5h
 • Koneen paino 2,5kg
 • Nimellisjännite: 20V Max/2,0 Ah Litiumioni

 

 

81407

Hinta: 129,50 €

Loading Päivittää

WORX kaapeli 200 m robottiruohonleikkurin alueen rajaamiseen ›

Kelassa on 200 metriä WORX-kaapelia, jolla rajaat robottiruohonleikkurin toiminta-alueen mieleiseksesi.
Tuotteen lisätiedot

 200 metriä korkealaatuista Worx-kaapelia robottiruohonleikkurin ajaman alueen rajaamiseen. Tuotteen paino on noin 3,4 kg. Tilaathan samalla maakiinnikkeet kaapelille.

 rajaa_2

 

 

 

81182

Hinta: 125,90 €

Loading Päivittää

WORX kaapeli 100 m robottiruohonleikkurin alueen rajaamiseen ›

Rajaa robottiruohonleikkurin toiminta-alue laadukkaalla Worx-rajauskaapelilla. Kelassa 100 m kaapelia.
Tuotteen lisätiedot

 100 metriä robottiruohohnleikkurin toiminta-alueen rajaukseen käytettävää kaapelia. Kelan paino on noin 1,35 kg. Tilaathan samalla myös maakiinnikkeet kaapelille!

 rajasiima_81241

 

 

81241

Hinta: 62,90 €

Loading Päivittää

12 kpl teriä Landroid robottiruohonleikkuriin ›

Terät Worx-robottiruohonleikkuriin. Pakkauksessa on 12 kpl teriä.
Tuotteen lisätiedot

 

Teräpakkauksen paino on noin 0,1045 kg.

 terat_ok

 

 

81243

Hinta: 22,90 €

Loading Päivittää

Maakiinnikkeet WORX-robottiruohonleikkurin kaapelille ›

100 kpl maakiinnikkeitä WORX-robottiruohonleikkurin kaapelille. Leikattava alue rajataan kaapelilla, joka kiinnitetään maahan tarkoitukseen suunnitelluilla kiinnikkeillä.
Tuotteen lisätiedot

100 kpl pakkaus robottiruohonleikkurilla ajeltavan alueen rajaamiseen käytettävän kaapelin maakiinnikkeitä.
Kaapelia on saatavissa kahden kokoisessa kelassa, 100 metriä ja 200 metriä.

Tuotteen paino noin 0,7 kg.

pidike_ok

 

81183

Hinta: 16,90 €

Loading Päivittää
LoadingPäivittää...

Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää

Jotta sivustomme toimisi mahdollisimman käyttäjäystävällisesti käytämme evästeitä (ns. cookies). Jatkamalla sivustolle hyväksyt evästeiden käytön liikkuessasi sivustollamme.

Sulje